Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus Kombiniranih intenzivnih programa

 Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus Kombiniranih intenzivnih programa

Sveučilište u Rijeci 21. prosinca 2021. raspisalo Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus+ Kombiniranih intenzivnih programa – Blended Intensive Programs na inozemnim partnerskim ustanovama u 2021./2023.

             

Studenti mogu, u dogovoru s inozemnom institucijom, ostvariti kombiniranu (blended) mobilnost u okviru Kombiniranog intenzivnog programa (Blended Intensive Program - BIP) ukoliko ga inozemna ustanova organizira. Pritom fizička mobilnost mora trajati minimalno 5 dana, a maksimalno 30 dana uz obveznu virtualnu mobilnost prije, tijekom i/ili nakon fizičkog dijela mobilnosti. Blended mobilnost u okviru BIP-a mora rezultirati s minimalno ostvarena 3 ECTS boda.

 

Uvjet koji mora biti ostvaren prije odlaska na mobilnost je potpisan međuinstitucijski Erasmus+ sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i partnerske visokoškolske ustanove u inozemstvu koja organizira BIP.

 

Mobilnost se može ostvariti u zemljama Europske Unije, Norveškoj, Islandu, Lihtenštajnu, Srbiji, Makedoniji ili Turskoj te mora biti ostvarena u razdoblju od 1. veljače 2022. do 31. listopada 2023.

 

Natječaj će biti otvoren do iscrpljenja raspoloživih sredstava, a najkasnije do 1. lipnja 2023. godine. Sve uredne prijave koje prođu administrativnu provjeru odmah će se uzimati u obzir. Sveučilište u Rijeci će sa studentima koji udovoljavaju uvjetima natječaja po potvrdi Povjerenstva sklapati ugovore o dodjeli financijske potpore. Nepotpune i nepravodobno podnesene prijave neće se razmatrati.

 
 
TEKST NATJEČAJA 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more