Humanitarna akcija EFRI `Priprema, pozor, daruj!!`

Studentski zbor EFRI i Ekonomski fakultet u Rijeci organiziraju humanitarnu akcija "PRIPREMA, POZOR, DARUJ!!" s ciljem prikupljanja priloga za djecu smještenu u Domu. 

Pokloni koje će dobiti koristiti će im cijelu godinu jer studenti, zaposlenici i prijatelji Fakulteta cijeli sljedeći tjedan prikupljaju dobrovoljne priloge za podružnicu Doma „Ivana Brlić Mažuranić“ za nezbrinutu djecu u Lovranu. Naši dobrovoljni prilozi idu najmanjima, smještenima u domu na Potoku gdje im je pružena sva ljubav a mi ćemo zajedničkim snagama potruditi da im omogućimo i sve što im je potrebno za što bezbrižnije djetinjstvo. Sredstva će biti namijenjena za kupnju opreme za djecu do 6. godina koja borave u domu. 


prepremapozordaruj.jpg


Studentski zbor skupljati će dobrovoljne priloge od ponedjeljka na Fakultetu, i to u vremenu od 10 do 14 sati, na Božićnom druženju ekonomista u caffe&night baru Karolina, u četvrtak, 15. Prosinca 2016. godine s početkom u 22 sata i na domjenku za zaposlenike Fakulteta. 

Od Vas se traži da se u mjesecu darivanju odričete nečega bez čega biste mogli i donirate za djecu kako bi im svi zajedno osigurali jedan bolji početak. 

 

Svi sudionici u zamjenu za dobrovoljni prilog dobiti će CRVENU kapicu od Djeda božićnjaka. Hvala Vam svima na donacijama.ch2.jpgEKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.