International Video Pitch Competition

Ekonomski fakultet u Rijeci postao je partner na projektu International Video Pitch Competition. 

Cilj ovog međunarodnog natjecanja je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja i dobivanje povratne informacije od odabranih stručnjaka iz prakse, kao i umrežavanje svih sudionika natjecanja.

Prijave traju do 19. ožujka 2018., a studenti do tada moraju snimiti video od 2 minute u kojem će predstaviti svoju ideju te pripremiti kratki opis iste.

Važno je za istaknuti kako se natjecanje odvija na nekoliko razina te da prvo i drugo mjesto na lokalnoj razini, osim prolaska u sljedeći krug natjecanja, dobivaju i vrijedne novčane nagrade. 

Prvo mjesto 750 USD i drugo 250 USD.

videocompetition.jpg

Imate dobru ideju? Želite usavršiti svoje prezentacijske vještine na engleskom i steći međunarodno iskustvo? Prijavite se i sudjelujte u ovom međunarodnom natjecanju!

Više informacija potražite na web stranicama: http://ivpitch.pte.hu/ 

Predstavljanje natjecanja na Fakultetu će se održati tijekom siječnja 2018., a za više informacija pratite službene web stranice EFRI-a te društvene mreže ili pošaljite svoj upit na karijere@efri.hr.
EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.