Motivation Up

16.03.2017. Centar za karijere EFRI i MotivationUp, poduzeće za osobni i poslovni razvoj, organiziraju veliki 10. Motivation Up.

U sklopu velike MotUp  turneje, na naš Fakultet dolaze zanimljivi govornici koji će ispričati kako su otkrili svoju strast u životu i na koji su je način pretvorili u posao iz snova.


motivationup-1489492758.jpgAnja Zambelli Čolak - uspješna riječka dizajnerica koja stoji iza prepoznatljivosti Kishe, Surf`n`Friesa, NK Rijeke, PIKO Rijeka i još mnogih drugih brendova;


Vuk Ćosić - autor komunikacijske strategije Rijeka EPK i 


Aleks Curać Šarić - prvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar.


Moderator cijelog eventa je: Aleksandar Jelovac


Tijekom eventa svaki će sudionik imati priliku poslušati iskustva ostalih sudionika, ali i podijeliti svoje osobno iskustvo vezano uz vlastitu motivaciju i ostvarivanje svog potencijala u profesionalnom smislu.


Više informacija o Motivation Up-u možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice možete osigurati na stranicama Entria.


Pridružite nam se u zgradi Aneksa s početkom u 17 sati!


Vidimo se na ovom jedinstvenom i motivirajućem događaju koji je do sada okupio 386 sudionika i 24 motivacijska govornika, a na društvenim mrežama broji nekoliko stotina članova.


EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.