Ural Federal University - jesenska škola

 

Ural Federal University, jedno od najvećih sveučilišta u Rusiji, organizira u razdoblju od 12. -24. studenog, jesensku školu pod nazivom «Sustainable Business Development: Responsible, Agile, Analytical» namijenjenu studentima preddiplomskog i diplomskog studija.


csm_ekb_kiseleva_f9ff862681.jpgBilateralnim ugovorom o partnerstvu, omogućeno je sudjelovanje za studente Ekonomskog fakulteta u Rijeci po sniženoj cijeni od 250 eura (u cijenu je uključena kotizacija, nastavni materijali, smještaj i obroci). Prijave su produžene do 21. rujna 2017.

Ekonomski Fakultet u Rijeci nagraditi će DVA NAJBOLJA STUDENTA MEĐU PRIJAVLJENIMA (kriterij - prosjek ocjena) i pokriti troškove kotizacije, hrane i smještaja na jesenskoj školi koju organizira Ural Federal University!

Službene prijave su otvorene na njihovim stranicama, te vas molim da i nas obavijestite o prijavi (diana.jezina@efri.hr) kako bi mogli sastaviti popis studenata kojima će Fakultet pokriti troškove.


Više informacije potražite na stranicama https://gsem.urfu.ru/en/events/5312/EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.