Crash to refresh - intenzivni seminar engleskog jezika

            Crash to refresh - intenzivni seminar engleskog jezika
 • Program
 • Registracija

Program

EDUKACIJA + TEAM BUILDING

Sadržaj programa

Program predviđa kreativni team building na seoskome imanju nadomak Rijeke. Osim relaksacije na svježem zraku predviđen je i intenzivan tečaj enegleskog jezika koristeći metodu “learning-by-doing”. Cilj je aktivirati već postojeće komunikacijske vještine polaznika te ih obogatiti ovim novim iskustvom.

crta-1352821966.jpg

Cilj seminara

Polaznicima će se omogućiti da u relaksirajućem  ozračju (bez straha od greške), "urone" u jezik uz poticanje i razvijanje komunikacijskih vještina aktiviranjem već postojećeg znanja i podizanjem  jezične kompetencije na višu razinu interaktivnim sudjelovanjem i individualnim pristupom.
Glavni cilj je osposobiti polaznike da prethodno stečeno znanje  primjene u izražavanju i argumentiranju svojih mišljenja i stavova na engleskom jeziku. Primjenom kognitivnog pristupa engleskom jeziku za potrebe struke unaprijedii će se jezična kompetencija polaznika s više na naprednu razinu u služenju različitim jezičnim žanrovima za uspješno komuniciranje,  pregovaranje, vođenje sastanaka i diskusija, te javne nastupe u suvremenom poslovnom svijetu u kojem je engleski jezik lingua franca.

crta-1352821966.jpgOčekivani ishodi seminara

Seminar holističkim pristupom osposobljava studente za: 

 • služenje različitim jezičnim žanrovima za uspješno FORMALNO I NEFORMALNO komuniciranje
 • prezentiranje, pregovaranje, vođenje sastanaka i diskusija, govorništvo
 • razvijanje vještine aktivnog slušanja i tehnike čitanja za unapređivanje slušanja i čitanja s razumijevanjem
 • analiziranje autentičnih tekstova standardne i nestandardne poslovne korespondencije, pisanje sažetaka, komentara, izvješća
 •  razvijanje timskog duha u istraživanju i pripremi seminarskih radova i ocjenjivanju verbalnih i neverbalnih elemenata u usmenom izlaganju, igri uloga, rješavanju problema  i analizi slučajeva

crta-1352821966.jpg

Trajanje i satnica

Program se sastoji od 30 nastavnih sati koji se održavaju u trajanju od dva tjedna.

crta-1352821966.jpg

Cijena programa

Cijena programa iznosi 3.100,00 kn.

Cijena uključuje: puni pansion, prijevoz, materijale, poseban program poslovnog komuniciranja, aktivan rad, praćenje i individualne konzultacije tijekom tjedna.

Prijava za edukaciju

Zahvaljujemo se na Vašoj prijavi.EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.