Online marketing

Online marketing
 • Program
 • Registracija

Program

NOVOSTI:

 • Temeljem dosadašnjeg iskustava i feedback-a polaznika prva 4 ciklusa Programa, te uvažavajući novosti u digitalnom marketingu, program Online marketing se trenutno unapređuje kako bi se proširio sadržajno i brojem kontakt sati. Planirano je proširenje na 30 kontakt sati te stavljanje većeg naglaska na mentoriranje polaznika.

Svrha programa

Internet marketing je koncepcija poslovanja prikladna svima koji žele povećati prodaju, smanjiti troškove, povećati prihode, te lakše pronaći kupce, klijente, partnere i članove bez obzira jesu li do sada poslovali uglavnom  na klasičnom offline tržištu ili žele pokrenuti novu poslovnu ideju koju će graditi kao online poslovanje. Online marketing tečaj je osmišljen kao brza poslovna edukacija koja kombinacijom predavanja stručnjaka iz prakse (Google Adwords; SEO optimizacija; Google Analytics; Social Media Marketing i Video online komunikacija) i radionica (postavljanje i optimizacija vlastite Google Adwords oglašavačke kampanje uz stručnu pomoć i mentorstvo voditelja programa) ostvaruje ravnotežu u smislu širine i dubine ponuđenog sadržaja. Tečaj je stoga namijenjen kako malim poduzetnicima i djelatnicima u marketingu i prodaji koji žele moći samostalno upravljati jednostavnim oblicima i alatima digitalnog marketinga (Google Adwords oglašavanje, Facebook oglašavanje), tako i menadžerima koji žele razumjeti osnove online marketinga kako bi si olakšali komunikaciju s digitalnim marketing agencijama. 

crta-1352821966.jpg

Sadržaj programa

Kroz interaktivna predavanja i Google Adwords radionice, polaznici programa stječu:

 • Spoznaju o oblicima i alatima Online marketinga,
 • Praktično znanje o postavljanju i vođenju Google Adwords kampanje,
 • Razumijevanje SEO optimizacije web stranice i optimizacije online kampanje, 
 • Razumijevanje važnosti i mogućnosti koje nudi Google Analytics,
 • Uvid u mogućnosti oglašavanja na društvenim mrežama tzv. Social Media Marketing.

crta-1352821966.jpg

Predavači

 • Dr. sc. Ivana First Komen, izvanredna profesorica na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Rijeci
 • Bruno Glavan, vlasnik i direktor tvrtke Nivago d.o.o, nositelj Google Adwords certifikata s bogatim iskustvom u internet marketingu
 • Tomislav Pancirov, suradnik s višegodišnjim iskustvom u social media marketingu i projektnom menadžmentu i autor bloga tomislavpancirov.com
 • Isabella Dintinjana, Digital Advertising Manager tvrtke Nivago d.o.o

crta-1352821966.jpg

Trajanje i satnica

Program se sastoji od 24 sata.

Raspored sati od prošlog izvedenog ciklusa:

 DATUM DAN ODDO
TEMA
27.03.
Ponedjeljak
17:15
 18:00 Uvod u program, odabir kampanje
  18:15
 19:45Ciljne skupine, oglašavanje, marketing miks
29.03.
 Srijeda17:15
 18:30Uvod u Google Adwords
   18:45 19:45Otvaranje Google Adwords računa, postavljanje Google Analytics koda
31.03.
 Petak17:15
18:45
Test, prezentacija ciljeva i plana oglašavanja polaznika
   19:0019:45
Izrada Google Adwords kampanja, start Googel Adwords kampanje 
 05.04.Srijeda
17:15
19:45
Napredni alati Google Adwords-a
12.04.
Srijeda
 17:15 19:45Uvod u SEO optimizaciju
19.04.
 Srijeda17:15
 19:45Google analytcs (kraj Google Adwords kampanje 04.04.)
21.04.
Petak
17:15
19:45
Marketing na društvenim medijima, community management plan
03.05.
Srijeda
17:15
18:45
Video online komunikacija, analiza community management plana i objave
   19:00 19:45Analiza i rezultati ostavrenog, feedback polaznika

crta-1352821966.jpg

Cjenik

Cijena programa iznosi 1.520,00 HRK plus PDV, dok je za vođenje kampanje potrebno predvidjeti dodatnih 500,00 HRK u potpunosti namijenjenih oglašavanju poslovnog projekta po vlastitom izboru putem Google Adwordsa. Cijenu programa polaznici uplaćuju na račun Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a sredstva namijenjena oglašavanju kreditnom ili debitnom karticom direktno na svoj Google Adwords račun, prema uputi tijekom izvođenja program. Svim polaznicima ovogodišnjeg ciklusa osigurali smo promotivne Adwords kupone u iznosu od 400,00 HRK pa stoga polaznici vlastita sredstva namijenjena Google Adwords oglašavanju mogu i umanjiti.

Novi ciklus programa planiran je na jesen s proširenim sadržajem i obujmom radnog područja što će u određenoj mjeri imati utjecaj na visinu dosadašnje cijene pohađanja programa.

Polaznici programa koji dolaze iz istog poslovnog subjekta mogu odabrati voditi zajedničku Google Adwords kampanju te u tom slučaju drugi (i treći) polaznik plaćaju samo cijenu programa.

Polaznici programa koji nisu zaposleni mogu odabrati voditi kampanju za bilo koji poslovni subjet koji ima web stranicu i koji im za to da odobrenje ili mogu voditi kampanju za poslovni subjekt prema našem prijedlogu.

crta-1352821966.jpg

Predviđeni broj polaznika: 10 - 15

Ukoliko želite pohađati Program, molimo Vas da ispunite registracijski obrazac na tabu REGISTRACIJA unutar naslovne slike.

crta-1352821966.jpg

Dojmovi polaznika ciklusa studeni-prosinac 2016:

Diana Ježina, Ekonomski fakultet u Rijeci, stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol

dj-1486971978.jpg"Pohađala sam različite tečajeve usavršavanja, ali ovo je prvi za kojeg mogu tvrditi da ima direktnu primjenu u mojem poslu. Pozitivno su me iznenadili predavači iz struke - osobe s bogatim iskustvom i radom u praksi koji su nas znali uvesti u tematiku i mogu sa sigurnošću ustvrditi da sam dobila kvalitetnu izobrazbu iz područja digitalnog marketinga. Tečaj preporučam svima koji se bave marketingom jer budućnost je digitalna."
Nina Grgurić Čop, Regiment Dubai, online sales manager

slikanina-1485329441.jpg"Ovaj tečaj trebao bi upisati svatko tko želi konkurirati u budućnosti, bilo na domaćem ili stranom tržištu. Svidjelo se to nama ili ne, informacije sve češće do krajnjih korisnika dolaze upravo putem interneta i pametnih uređaja. Niz izvrsno koncipiranih, praktično i sadržajno upotpunjenih sati osposobljava potpunog laika (kakva sam i sama bila pri upisu) za korištenje najsuvremenijih alata online marketinga. Smanjenje troškova oglašavanja, precizno ciljanje korisnika i mogućnost da se istaknemo na tržištu koje vrvi konkurencijom najznačajnije su dobiti za naš poslovni subjekt. Hvala voditeljici i ostalim predavačima!"

crta-1352821966.jpg


Prijava za edukaciju

Zahvaljujemo se na Vašoj prijavi.EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.