STRANI JEZICI - Priprema za međunarodne ispite

STRANI JEZICI - Priprema za međunarodne ispite
  • Program
  • Registracija

Program

Za prijavu na edukaciju potrebno je popuniti polje REGISTRACIJA.


STRANI JEZICI – Priprema za međunarodne ispite


Osluškujući potrebe studenata na svim razinama i gospodarstva u cjelini, Ekonomski fakultet u Rijeci je uveo edukaciju stranih jezika te na taj način omogućio izobrazbu za dobivanje međunarodnih diploma. Engleski, talijanski, njemački i španjolski jezik.

Kako bi se u današnjem svijetu postigao standardizirani oblik provjere znanja, veliki broj međunarodnih kompanija i fakulteta već kod samih prijava zahtijeva međunarodno priznate diplome o znanju stranog jezika (IELTS, TOEFL, Cambridge Exams, CELI, DELE, Goethe Institut).

Specijalizirani pripremni tečajevi jezika namijenjeni su unapređivanju sveopće jezične kompetencije te pripremi za polaganje međunarodnog ispita s posebnim naglaskom na format zadanog ispita. Prije početka programa provodi se uvodno testiranje studenata radi utvrđivanja postojećeg predznanja, a na kraju tečaja provodi se „probni ispit“ čiji rezultati služe kao pokazatelj spremnosti za polaganje službenog međunarodnog ispita.  Ispiti se polažu u posebno ovlaštenim ispitnim centrima u Zagrebu.

Po završetku tečaja studenti od škole Interlang dobivaju diplomu u kojoj je naveden program koji su pohađali te razina jezične kompetencije koju su postigli  sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR). Dakle, tečajevi služe podizanju jezične kompetencije općenito kao i pripremi za polaganje međunarodnih ispita.

Nastava se izvodi u interaktivnom okruženju uz korištenje suvremenih nastavnih metoda i pomagala čiji je cilj unaprijediti ukupne komunikacijske i jezične vještine polaznika čime će oni postati još konkurentniji na međunarodnom tržištu rada.

Trajanje i satnica

Program traje 60 sati.

Izvodit će se u poslijepodnevnim satima.

Cijena

2.000,00 kn


Program počinje kada se popuni grupa.


Prijava za edukaciju

Zahvaljujem se na Vašoj prijavi. Uplate možete izvršiti na: IBAN:EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.