Misija i vizija

MISIJA

U  međunarodnom  poslovnom  i  znanstvenom  okruženju  obrazujemo  i  u  suradnji  sa zajednicom  razvijamo  poduzetnički  orijentirane  i  društveno  odgovorne  lidere,  menadžere  i istraživače i tako doprinosimo razvoju društva i znanosti.


VIZIJA

Integriranost u europski prostor visokog obrazovanja i europski istraživački prostor te pružanje snažne potpore razvoju gospodarstva. Integriranost se očituje kroz konkurentnost studijskih programa, razmjenu studenata, akademskog i administrativnog osoblja, zajedničke međunarodne studijske i istraživačke projekte.

Potpora gospodarstvu se ostvaruje kroz osmišljavanje gospodarstvu korisnih obrazovnih programa, kroz zajedničke, obostrano korisne istraživačke projekte te intenzivno uključivanje studentskih kapaciteta. Fakultet će biti prepoznat kao poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, ostalim domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama i studentima.

Fakultet će biti institucija koja se kontinuirano usavršava, mijenja, poboljšava s aspekta studijskih programa, istraživanja i kadrova.EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.