Znanstveni projekti koje financira Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ)


REZULTATI NATJEČAJA HRVATSKE ZAKLADE ZA ZNANOST- Ekonomskom fakultetu u Rijeci odobrena financijska sredstva za četiri nova projekta!


Projekti Hrvatske zaklade za znanost podupiru obrazovanje i razvoj nadarenih i kreativnih pojedinaca, pomiču granice dosadašnjih spoznaja, jačaju razvoj hrvatskog visookoobrazovnog  i znanstvenog prostora i donose rezultate koji stimuliraju hrvatsko gospodarstvo i dobrobit društva.

Ekonomski  fakultet u Rijeci  ostvario je veliki uspjeh i dobio pozitivnu ocjenu za čak četiri prijavljena projekta kojima  su odobrena financijska sredstva za daljnje istraživanje što predstavlja zavidan uspjeh ne samo za naš Fakultet, već i za cijelu akademsku zajednicu. Uspjeh je naravno još i veći kada uzmemo u obzir broj znanstveno- nastavnog osoblja i studenata  na našem Fakultetu te broj pozitivno ocjenjenih projektnih  prijedloga iz polja ekonomije- društvenih znanosti, što nas stavlja na sam vrh ljestvice.

Njihov rad  će se provoditi u naredne četiri godine te kroz godišnja izvješća moći ćemo pratiti rezultate i uspjehe naših istraživača. 


Od svibnja 2013. godine Zaklada je punopravna članica Science Europe, novoosnovane organizacije  koja okuplja nacionalne ustanove koje financiraju znanstvena istraživanja radi promoviranja zajedničkih interesa te definiranje polazišta za zajedničko komuniciranje s nacionalnim vladama i ustanovama EU o temama znanstvene politike.

ODOBRENI PROJEKTI:


Više o provedenom natječaju i rezultatima možete saznati na stranici

http://www.hrzz.hr/default.aspx?id=1183


Čestitke svim voditeljima projekata i njihovim suradnicima te puno uspjeha u daljnjem radu!EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.