COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJA

COLLEGE2BUSINESS KONFERENCIJA

Što želite raditi u životu, jedno je od često postavljenih pitanja studentima. Brojni ne znaju što žele, nisu upućeni u mogućnosti koje im se pružaju ili uspjeh u Hrvatskoj smatraju nemogućim pa planiraju svoje prilike iskoristiti izvan države.

Odgovore na postavljena pitanja donosi College2Business konferencija koja će se održati u petak 7.4. na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Revoltirani sadašnjim stanjem u državi, gdje se u posljednjih pet godina iz Hrvatske iselilo preko 150 tisuća mladih, riječki studenti iz udruge Somnium pokrenuli su konferenciju College2Business koja će mladima pomoći u daljnjem poslovnom razvoju.

Neki od uspješnih predavača koje ćete imati prilike poslušati na C2B konferenciji u Rijeci su: Andrija Čolak, Ingrid Divković, Mario Novak i Alis Marić.

Ulaz je besplatan za sve sudionike, a ukoliko želite sudjelovati na konferenciji i biti dio ove uspješne priče, potrebno je ispuniti prijavnicu.

Više informacija o konferenciji dostupno je na Facebook i Web stranicama konferencije.

Vidimo se u petak 7.4. na Ekonomskom fakultetu s početkom u 10:00 sati u dvorani Aneks!

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree