Dan otvorenih vrata Centra za karijere

Dan otvorenih vrata Centra za karijere

U četvrtak, 24. svibnja, održat će se prvi Dan otvorenih vrata Centra za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
 
Tom prilikom, studenti i svi zainteresirani moći će kroz zanimljiv program doznati više o prilikama koje im nudi Centar kroz svoje brojne projekte i aktivnosti.
 
U razdoblju od 8 do 10 sati, dođite u ured Centra za karijere (zgrada Aneksa) i informirajte se o mogućnostima koje vam se nude tijekom i nakon završetka studiranja, a koje vam omogućavaju razvoj stručnih znanja i vještina. Također, trebate savjet kako napisati CV, molbu ili se pripremiti za razgovor za posao? Svi putevi vode u Centar za karijere!
 
U 10 sati, u dvorani 4,  održat će se radionica: "Upravljanje vremenom" na kojoj će sudionici moći doznati zašto je upravljanje vlastitim vremenom bitno u razvoju karijere, kako upravljati svojim svakodnevnim obavezama te ostvari poslovne i privatne ciljeve.
 
U sklopu programa Dana otvorenih vrata, dođite poslušati profesora Miroslava Vrankića kojeg je kompanija Google svrstala među 100 najvećih pokretača promjena u ovom dijelu Europe i dobitnika nagrade: "Ponos Hrvatske” za 2016. godinu. S početkom u 15 sati, u dvorani 6, predstaviti će poduzeće E-Glas d.o.o. čiji je osnivač i direktor. Misija poduzeća E-Glas je vratiti samostalnost osobama s invaliditetom, odnosno svrsishodno upotrijebiti znanje, iskustvo te mogućnosti visoke tehnologije kako bi pomogli i olakšali svakodnevicu ljudima koji žive u teškim životnim okolnostima zbog tjelesnog invaliditeta, starosti, bolesti ili općenito tjelesne nemoći.
 
Također, ovo inovativno poduzeće u razvoju, trenutno je u potrazi za novim članovima svojega tima pa će svi zainteresirani bit u mogućnosti doznati više o otvorenim pozicijama.
 
Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijaviti se možete OVDJE.
 
Dođite na Dan otvorenih vrata Centra za karijere, informirajte se o mogućnostima koje vam se nude i napravite prvi korak u izgradnji uspješne karijere!
 
Dobrodošli!
 
#radimonoštoželim
 
 
 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree