Dan poslovnih mogućnosti - OTVORENE PRIJAVE ZA EFRI STUDENTE I ALUMNIJE

Dan poslovnih mogućnosti - OTVORENE PRIJAVE ZA EFRI STUDENTE I ALUMNIJE

Ekonomski fakultet u Rijeci i Centar za karijere EFRI već dugi niz godina fokus svojih mnogobrojnih aktivnosti stavljaju na intenziviranje suradnje s gospodarskim subjektima te pokretanje obostrano korisnih projekta kroz uključivanje studentskih kapaciteta.

 
Nastavno na dosadašnje uspješne projekte je i veliki događaja Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ koji će se održati 22. travnja 2021. s ciljem povezivanja studenata i potencijalnih poslodavaca kroz speed dating intervjue, kratke 10-minutne razgovore za posao. 
 

Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ prvi je ovakav događaj u Rijeci i Primorsko – goranskoj županiji, a omogućit će ostvarivanja suradnje između studenata i poslodavaca u vidu zapošljavanja, primanja na stručnu praksu/pripravništvo, stipendiranja studenata ekonomije i poslovne ekonomije te uvrštavanja u bazu potencijalnih zaposlenik.

 

Za sve dodatne informacije dostupna je brošura koju možete pronaći OVDJE.

 

 

Otvoreni natječaji za studente i alumnije kao i sve dodatne informacije dostupne su OVDJE do 14. travnja 2021. godine.

 

 

Događaj se organizira kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020."

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree