EFRI-ju odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 2,8 milijuna kuna

EFRI-ju odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 2,8 milijuna kuna

Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 2.840.028,00 kuna za projekt: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR".
 

Svečanost potpisivanja i dodjele Ugovora održala se 10. ožujka 2020. godine, a prisustvovali su joj dekan prof. dr. sc. Alen Host, doc. dr. sc. Ana Marija Sikirić – prodekanica za suradnju s gospodarstvom i razvoj karijera te Dorjana Dodić mag. oec. – stručna suradnica u EFRI Centru za karijere. Ugovore je dodijelila ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

 

Projekt je prijavljen na poziv na dostavu projektnih prijedloga: "Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju", a njegovo trajanje je 3 godine. Dobivena sredstva su iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020."

 

Kroz projekt će se provodit aktivnosti usmjerene na povećanje zapošljivosti i rani razvoj karijere studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a prvenstveno kroz unapređenje kvalitete stručne prakse kao izbornoga kolegija na preddiplomskom sveučilišnom studiju Ekonomija i Poslovna ekonomija te  diplomskom sveučilišnom studiju Ekonomija. Također, projektne aktivnosti su usmjerene na jačanje kompetencija osoblja EFRI za razvoj modela učenja uz rad te unapređenje Centra za karijere.

 

Partner Ekonomskom fakultetu u Rijeci u provođenju ovoga projekta je Hrvatska gospodarska komora.

 

 

 
 
 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more