FocusON 2018. godine

FocusON 2018. godine

Drugu godinu za redom, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere, Studentski zbor EFRI i SZ UNIRI, organiziraju veliku studentsku konferenciju: "FocusON".

Sudionici će na jednome mjestu imati priliku doznati sve o mogućnostima koje im se nude kroz stručnu praksu i ostale poslovne mogućnosti u poduzećima-partnerima Fakulteta. Održat će se i networking s poslodavcima tijekom lunchbreaka, gdje će im svi zainteresirani moći osobno postaviti pitanja pa možda i ostvariti svoju prvu poslovnu suradnju.
 
U sklopu programa konferencije, sudionici će doznat kako napisati poslovni plan, organizirati event i još mnogo toga.

Također, po prvi puta, u suradnji sa studentskom udrugom ESN Rijeka, održat će se panel na engleskom jeziku u kojem će se predstaviti sve mogućnosti i koristi međunarodnih razmjena, a studenti i ALUMNI članovi će reći nešto više o svojem iskustvu koje im je obogatilo život i osiguralo stjecanje brojnih znanja i vještina.

Kao i do sada, uz niz zanimljivih priča iz poslovnog svijeta, pripremili smo i brojne nagrade za one sretnije ruke.

Dođite i pridružite nam se 13. travnja u dvorani Aneks.
 
Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorena putem online obrasca dostupnog ovdje.
 
Ovogodišnji program FocusON konferencije:
 
 
 
 
Vidimo se!

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree