Forum Mladi u poduzetništvu

Forum Mladi u poduzetništvu

Kako krenuti u poduzetničke vode? Što se to mladim poduzetnicima nudi kada se odluče za poduzetnički poduhvat? Kako i gdje se educirati? Koga tražiti pomoć ili savjet? Tko ima informacije? Kako namaknuti sredstva za pokretanje poslovne ideje?
 

Sve su to pitanja na koja ćete moći dobiti odgovore na jednom mjestu - forumu Mladi u poduzetništvu - što će se održati u četvrtak, 17. studenog 2016. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati.

Pozivaju se sve mlade osobe koje razmišljaju o pokretanju poduzeća, žele se educirati ili jednostavno informirati o mogućnostima koje se pružaju za pokretanje poduzeća na Forum Mladi u poduzetništvu, kojim se četvrtu godinu za redom CTK Rijeka uključuje u Međunarodni tjedan poduzetništva (14.-20. studeni 2016.).
 
Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka. 
 
Forum je uvodna aktivnost uprojekt Mi znamo kako koji CTK Rijeka u suradnji s partnerima (CEDRA Split i Grad Rijeka) provodi petu godinu za redom, a omogućuje mladim nezaposlenim osobama da kroz 170 sati edukacije steknu znanja i vještine koje im mogu pomoći pri pokretanju svoje poduzetničke ideje ili pri zaposlenju.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree