Karijera na dlanu - FocusON

Karijera na dlanu - FocusON

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere EFRI i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci po prvi puta organiziraju konferenciju za studente FocusON - Karijera na dlanu!
 
Cilj konferencije jest približiti poslovni sektor studentima, ali na drugačiji način. Predstavnici poslovnog sektora prikazati će se, ne samo kao potencijalni poslodavci, već i kao mentori u razvoju specifičnih znanja i stručnih kompetencija koje zahtijeva tržište rada. Također, predstaviti će svoj programe stručnih praksi i mogućnosti zapošljavanja, ali i održati radionice o temama iz područja marketinga, financija, investiranja i PR-a.
 

Zanima te kako voditi osobne financije nakon prve plaće, a da preživiš do kraja mjeseca?  
Zanima te predmet stručan praksa u sklopu faksa? 
Pitate se kako iskoristiti sve mogućnosti društvenih mreža ili kako da vam mediji budu prijatelji?

Dođite 5. svibnja 2017. godine na Ekonomski fakultet s početkom u 10.30  u zgradu Anexa! Dobrodošli su studenti sa svih fakulteta, mladi i oni koji žele jednostavno vidjeti koje mogućnosti nude poduzeća u Rijeci.

Osim samih predavača, pripremili smo mnoštvo iznenađenja i prostora za umrežavanje! Predavači dolaze iz poduzeća: Plodine d.d., Ekonomski fakultet Rijeka, Jadrolinija, Novi list, Erste Bank, Libra!, Porezna uprava Rijeka, Solana Nin, Securitas d.o.o., Platinum Invest i Convergent Media Group.


Sudjelovanje je besplatno, a svoje mjesto rezervirajte putem linka: PRIJAVE

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree