Kick-off meeting započeo je projekt “LaDiEd”

Kick-off meeting  započeo je projekt “LaDiEd”

Projekt E-laboratory for digital education sufinanciran je iz programa Erasmus+ KA2 s 163.877,00 EUR, a cilj projekta je stvoriti održiva partnerstva visokoškolskih institucija u EU s ciljem jačanja sposobnosti za uvođenje poučavanja i učenja na internetu razvojem digitalnih pedagoških kompetencija nastavnog osoblja, iznalaženja inovativnih rješenja za pružanjem visokokvalitetnog i uključivog digitalnog obrazovanja razvojem i upotrebom kvalitetnih digitalnih sadržaja i alata. Dostižući ovu svrhu pridonijet ćemo jačanju visokoškolskih ustanova da pruže visokokvalitetno i uključivo digitalno obrazovanje pružanjem potpore profesorima za razvoj digitalnih kompetencija te razvijanjem sustava obrazovanja i osposobljavanja kako bi se mogli suočiti s izazovima.


Osim koordinatora, Ekonomskog fakulteta u Rijeci, u provedbi sudjeluju i Sveučilište u Limericku, njihov Centar za tranformativno učenje Limerick, Sveučilište u Mariboru, njihov Ekonomsko poslovni fakultet Maribor te irski start-up Giritech.


U uvodnom dijelu, voditelj projekta, izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Rijeci Nenad Vretenar, dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci Alen Host te rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić Samaržija su pozdravili prisutne i zaželjeli uspješnu provedbu projekta.

 

Tijekom sastanka, nakon predstavljanja svih partnera, prezentirani su ciljevi projekta, očekivani rezultati, sve projektne aktivnosti, uloge i odgovornosti partnera, plan rješavanja rizika, diseminacijska i komunikacijska strategija te je partner zadužen za platformu za e-učenje predstavio dosadašnji rad na platformi.

 

Sastanak je održan online zbog još aktualne pandemije Covid-19.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree