L'Oréal Brandstorm natjecanje - OTVORENE PRIJAVE!

L'Oréal Brandstorm natjecanje - OTVORENE PRIJAVE!

Započele su prijave za novo izdanje svjetskog studentskog natjecanja L'Oréal Brandstorm koje nastavlja pozivati studente diljem svijeta da pokažu svoje talente i inovativnost.

Ovogodišnji zadatak sudionika je povezati iskustvo kupovine kozmetičkih proizvoda s industrijom zabave i odgovoriti na izazov: „Invent the beauty shopping experience through entertainment", u jednoj od tri ponuđene kategorije.

Deset najboljih studentskih timova svoja rješenja će predstaviti na Nacionalnom finalu u travnju, a pobjednički tim će se imati prilike boriti za glavnu nagradu: provedbu svoje ideje u djelo u sklopu plaćene tromjesečne prakse u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu.

Jeste li spremni za izazov?

Okupi tim od troje ljudi i prijavi se na: http://brandstorm.loreal.com/ do 12. ožujka 2021. godine!

Sudjelovati mogu svi studenti u Hrvatskoj neovisno o godini studija ili usmjerenju. Članovi istog tima ne moraju biti studenti istog fakulteta.

Stoga požuri jer registracijom na stranicu dobivaš pristup svim materijalima koji će ti pomoći pri razradi ideje, kao i brojnim e-learning tečajevima!

Za dodatna pitanja, kontaktirajte: ines.ostric@loreal.com ili maja.hunjakstula@loreal.com
 
POZIV
 

L'ORÉAL BRANDSTORM - THE MISSION

 

 

TIMELINE:

 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree