Odluka o dodjeli Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci 2017.

Odluka o dodjeli Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci 2017.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 79. sjednici donio Odluku o dodjeli nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2017.
 
Odluku u cijelosti, kao i obrazloženje odluke, možete pročitati  OVDJE.
 
Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademskoj i široj zajednici.Za kalendarsku godinu 2017. ukupno je dodijeljeno sedam nagrada, dvije u kategoriji znanstvenik, četiri u kategoriji mladi znanstvenik, te nagrada za životno djelo.
 
Svečana dodjela godišnjih nagrada bit će održana 20. prosinca 2018. s početkom u 13:30 na rektoratu Sveučilišta u Rijeci (dvorana Aula Magna, Trg braće Mažuranića 10).

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree