Prijavi se na Project Management Championship!

Prijavi se na Project Management Championship!


Želiš li sa svojim kolegama osvojiti titulu najboljih studenata u području projektnog menadžmenta i provesti tri nezaboravna dana na Brijunima u lipnju natječući se s najboljim timovima iz svijeta? 

Prijavi se na Project Management Championship i predstavljaj Hrvatsku na ovom jedinstvenom svjetskom natjecanju! Project Management Championship je natjecanje koje okuplja sve studente zainteresirane za područje projektnog menadžmenta, te se odvija na nacionalnoj i međunarodnoj razini. 

Ove godine upravo je Hrvatskoj pripala ta čast da organizira svjetsko natjecanje, a kako bi tvoj tim dospio do Brijuna, potrebno je proći dvije faze nacionalnog natjecanja. Prva faza je kvalifikacijski test gdje natjecatelji kao tim (kojeg čine 3-4 studenta s istog fakulteta) odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta. Druga faza natjecanja je nacionalno finale gdje će se tvoj tim susresti s praktičnim poslovnim case study zadatkom, a najbolji tim odlazi na Brijune predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju. Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira ogranak te organizacije IPMA Young Crew (YC) koja okuplja mlade projektne menadžere do 35 godina. Ovo natjecanje je odlična prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem real life case study zadataka, da iskoriste teorijsko znanje iz područja projektnog menadžmenta u praksi te se predstave svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmenta. Registracije su otvorene od 25.02. do 05.03.2017., a kvalifikacijski test je moguće riješiti od 01.03. do 05.03.2017. 

Druga faza nacionalnog natjecanja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 18.03.2017. 

PRIJAVA
REGISTRACIJA

Više informacija možeš dobiti na web stranici YCC-a: http://youngcrew.hr/projekti/pmchampionship/ 
Također, dodatne upite pošalji voditeljici projekta Magdaleni Novak na e-mail: magdalena.novak@youngcrew.hr

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree