Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja

Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja

JCI Rijeka (Međunarodna komora mladih Rijeka) poziva Vas na edukativni projekt „Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja (modul 2)" koji organizira u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom.

Projekt se održava  29. listopada 2016.g. u Gradskoj vijećnici u Rijeci s početkom u 9,30h. 

JCI ili Junior Chamber International jedna je od najvećih međunarodnih neprofitnih organizacija koja djeluje kroz više od 5.000 lokalnih organizacija u više od 110 zemalja svijeta još od 1915. godine. Okuplja 200.000 članova iz različitih društvenih sfera.  JCI je jedan od ključnih partnera UN-a čiji su članovi  vodeći svjetski i lokalni poslovni ljudi. 

U Hrvatskoj JCI djeluje kroz četiri lokalne organizacije, JCI Rijeku, JCI Zagreb i JCI Split i JCI Osijek. 

Cilj projekta Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja (modul 2), je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka informirati mlade poduzetnike koje su najčešće greške u poslovanju i kako ih uspješno savladati. 

Poduzetnici će dobiti odgovore na broja pitanja pitanja a osamo neka od njih su sljedeća: koje su razlike i prednosti  kod osnivanja tvrtke ili obrta; koje su vrste tvrtke ili obrta, osnove on-line marketinga; kako ih koristi za svoje usluge i proizvode, radno pravo i njegova primjena u praksi.
Projekt se sastoji od tri predavanja koja će uključivati slijedeće teme: Prednosti i razlike kod osnivanja tvrtke ili obrta, će predavati Jana Blažević-Marčelja mag.oec. 
Drugu temu iz marketinga osnove on-line marketinga, stručnjak marketinga certificirani Google partner Damjan Marković. 
Dok će se treća tema odnositi na radno pravo i njegovu primjenu u praksi koju će predavati odvjetnik Ivan Primorac.
Sudjelovanje na projektu je u potpunosti besplatno, broj sudionika ograničen na 50, prijave na: putsamuraja@gmail.com do 28.10.2016.g.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree