Raspisan natječaj za dodjelu “Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2019.

Raspisan natječaj za dodjelu “Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2019.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu ”Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2019.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 10. prosinca 2020. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

Poseban naglasak u raspisanom natječaju i kreiranju evaluacije za „Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci" za kalendarsku godinu 2019. stavljen je na kriterije znanstvene uspješnosti i izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom, te umjetničkom radu sukladno Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (NN 28/2017) i Pravilniku o uvjetima za izbor u umjetničko-nastavna zvanja (NN 86/2010).

Na sljedećim poveznicama dostupna je natječajna dokumentacija – Tekst natječaja, obvezna dokumentacija i prilozi, te dodatne upute.

Sve dodatne informacije dostupne su putem e-maila na zaklada@uniri.hr.

 
OBVEZNA DOKUMENTACIJA

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree