Social Impact Award Croatia - OTVORENE PRIJAVE ZA NATJECANJE!

Social Impact Award Croatia - OTVORENE PRIJAVE ZA NATJECANJE!

Social Impact Award je internacionalni projekt koji je pokrenut 2009. godine u Austriji, a glavni fokus projekta je na društvenom poduzetništvu te na besplatnoj edukaciji, networkingu i razvijanju poduzetničkih ideja.

Projekt je osmišljen kao niz događaja i radionica usmjerenih prema širenju svijesti o društvenom poduzetništvu, podučavanju vještinama neophodnih za realiziranje ideja za studente i mlade! Social Impact Award program omogućava najboljim timovima realizaciju poduzetničkih pothvata, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca na putu do uspjeha.
 
Što je društveno poduzetništvo i kako biti dio programa, možeš saznati na službenom otvaranju u srijedu, 14. travnja 2021. godine u 18 sati putem platforme Google Meet! Za predstavljanje SIA natjecanja možete se prijaviti OVDJE.
 
Za više informacija, posjeti službenu web starnicu SIA Hrvatske OVDJE.
 
Službena brošura dostupna je OVDJE.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree