StartUp inkubator Rijeka

StartUp inkubator Rijeka


Pozivamo Vas na prezentaciju projekta Grada Rijeke StartUp inkubator Rijeka, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u srijedu, 9.11.2016. u 9:30h u predavaoni 8/III kata u sklopu novog ciklusa prijava sedme generacije polaznika.

Korisnici Startupa su mladi ljudi, studenti i njihovi timovi koji posjeduju znanja i ideje iz područja produkt-dizajna, različitih znanstvenih i stručnih područja, informacijskih tehnologija i računalnih aplikacija. 
Startup inkubatorim osigurava korištenje prostora i infrastrukture, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć u komercijalizaciji i pristupu mogućim izvorima financiranja. Usluga je za korisnike u razdoblju predinkubacije (6 mjeseci) u potpunosti besplatna. Mladi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njenoj realizaciji, imaju priliku napraviti to u Startup inkubatoru. Više informacija možete vidjeti na poveznici: http://startup.rijeka.hr/ kao i na facebook stranici https://www.facebook.com/startuprijeka.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree