Stipendije za izvrsnost u ak. godini 2019./2020. - otvoren natječaj

Stipendije za izvrsnost u ak. godini 2019./2020. - otvoren natječaj

Na temelju odluke Senata od 17. prosinca 2019. godine, Sveučilište u Rijeci objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2019./2020. ak. godini.

Na Natječaj se mogu prijaviti:

  • studenti državljani RH/EU i državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH i u 2019./2020. ak. god. te imaju status redovitog studenta preddiplomskog ili diplomskog ili integriranog (preddiplomskog i diplomskog) sveučilišnog studija ili preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica.

Studenti moraju ispunjavati osnovne kriterije uspješnosti utvrđene člankom 6. točkom (A) Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost od 6. veljače 2015. godine.

Prijave na natječaj otvorene su do ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine do 12:00 sati.

Prijave se podnose isključivo elektronički, putem SharePoint portala. SharePoint portalu pristupa se klikom na sljedeću POVEZNICU i upisivanjem AAI@EduHr korisničkih podataka (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@uniri.hr). Korisničko ime mora imati nastavak „uniri", a ne „student.uniri".

Na SharePoint portalu nalaze se sve informacije i detaljne upute za ispunjavanje prijavnog obrasca, a za eventualne nejasnoće i dodatna pitanja molimo da se javite na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr.
 
Cijeli Natječaj kao i potrebnu natječajnu dokumentaciju potražite OVDJE.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more