Sveučilište u Rijeci organizira pomoć studentima i njihovim obiteljima iz područja pogođenih potresima

Sveučilište u Rijeci organizira pomoć studentima i njihovim obiteljima iz područja pogođenih potresima

Sveučilište u Rijeci, zajedno sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, pokrenulo je niz aktivnosti pružanja pomoći unesrećenima tako da kroz Volontersku mrežu prikuplja materijalnu pomoć i u koordinaciji s Ravnateljstvom civilne zaštite Republike Hrvatske najnužnije potrepštine šalje na ugrožena područja. 
Cilj je proširiti pomoć i pružiti podršku našim studentima i njihovim obiteljima kako bi što lakše prebrodili posljedice katastrofalnog potresa.

Od iznimne važnosti nam je organizirano pomoći svim našim studentima i njihovim obiteljima, bilo da se radi o materijalnoj pomoći, medicinskoj pomoći, pomoći u smještaju, podršci za praćenje nastave, osiguravanju računala za studentske potrebe i/ili druge potrebe. Namjera nam je, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, formirati Fond za potporu studentima iz potresom zahvaćenih područja.     

Molimo vas da nam se javite do 15. siječnja 2021. putem obrasca kojemu možete pristupiti ovdje.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree