„Digitalna garaža“ – 19.9.2018.

„Digitalna garaža“ – 19.9.2018.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i Google Hrvatska od ove jeseni provodi program Digitalne garaže, program besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.
 
Prvi seminar će se održati 19. rujna 2018. u periodu od 10 do 13 sati u dvorani Aneks, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (I. Filipovića 4, Rijeka), a na temu: Google My Business.
 
Radi se o besplatnom alatu koji omogućuje upravljanje načinom na koji se neko poduzeće prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Ako poduzeće pruža usluge klijentima na određenoj lokaciji ili na lokaciji korisnika, Google My Business klijentima može pomoći da pronađu to poduzeće. Dva je puta vjerojatnije da će korisnici smatrati uglednima poduzeća koja su potvrđene i mogu se pronaći na Googleu.
 
Seminar je namijenjen svim koji još nisu prisutni na Googleu, a voljeli bi biti. Google My Business osmišljen je za poduzeća koja ostvaruju osobni kontakt s klijentima tijekom određenog radnog vremena.
 
Kratki opis seminara:
 
Teorijski dio:
  • Zašto je važno biti prisutan na Googleu?
  • Kako privući nove korisnike pomoću profila poduzeća na Google.
  • Kako izraditi besplatnu web-stranicu za nekoliko minuta u sklopu Google My Business-a.
  • Učestala pitanja & odgovori.
 
Interaktivni dio:
  • Izrada Google My Business profila za polaznike seminara.
 
Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica tijekom koje će sudionici imati prilike čuti detaljno o svim prednostima koje pruža Google My Business alat, kako uspostaviti i dovršiti unos s kontaktnim informacijama, fotografijama i objavama te kako će se njihovo poduzeće češće pojavljivati u relevantnim lokalnim pretraživanjima na Googleu.
 
Dodatno, svi sudionici seminara izradit će vlastiti Google My Business profil uz pomoć predavača, te dovršiti cijeli registracijski proces na licu mjesta.
 
Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane putem online obrasca dostupnog na: http://skr.rs/J9Y, a najkasnije do ponedjeljka 17. rujna 2018. godine.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more