EDAMBA članstvo!!


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, postao je član prestižnog udruženja EDAMBA (European Doctoral programs Association in Management & Business Administration).

Udruženja EDAMBA koje u svoje članstvo prima Fakultete koji izvode poslijediplomski doktorski studij poslovne ekonomije s visokom razinom kvalitete nastavnog procesa te znanstvenom izvrsnosti mentora. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci primljen je krajem kolovoza u punopravno članstvo EDAMBA-e koje počinje važiti od slijedeće 2017/2018 akademske godine.

edambavenice.jpg


EDAMBA - ‘European Doctoral programs Association in Management & Business Administration’ je udruženje koje obuhvaća fakultete koji izvode poslijediplomske doktorske studije iz poslovne ekonomije. Obuhvaća 60-tak sveučilišta iz 30 država kako iz Europe tako i iz drugih kontinenata. Samo članstvo u EDAMBA-i temelji se na zadovoljavanju visokih kriterija kvalitete izvođenja nastavnog procesa, međunarodne otvorenosti i umreženosti, povezanosti sa gospodarstvom te znanstvene aktivnosti profesora angažiranih na poslijediplomskome doktorskome studiju. Činjenica da su članice EDAMBA-e iz našeg okruženja jedino Ekonomski fakultet Sveučilišta u Ljubljani te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu odaje priznanje izvrsnosti poslijediplomskome doktorskome studiju Ekonomskoga fakulteta, Sveučilišta u Rijeci. 

Članak o ulasku EFRIa  EDAMBu možete pročitati OVDJE


edamba-1506324206.jpg

EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.