Metodologija istraživanja - nezaobilazni dio akademskog obrazovanja


Akademsko obrazovanje na svim razinama studija uključuje znanstvene radove i poznavanje metodologija istraživanja. Jedan od najplodonosnijih autora iz područja metodologija istraživanja s pedeset izdanih knjiga, prof. dr. sc. Ratko Zelenika, predstavit će u utorak, 10. listopada u 12 sati (Dvorana Aneksa)  znanstvene knjige i sveučilišne udžbenike. 

ratko-zelenika-dobitnik-drzavne-nagrade-za-znanost-o-razvoju-rijeke-i-hrvatske-krizi-i-buducnosti-eu_ca_large.jpg


Osim osvrta na izdana djela, Autor će na promociji darivati Fakultet i studente s knjigama i sveučilišnim udžbenicima iz područja metodologije istraživanja.Prof. dr. sc. Ratko Zelenika dobitnik je Državne nagrade za znanost za životno djelo u 2010. godini - za cjelokupni znanstvenoistraživački rad u području društvenih znanosti. Dobitnik je i Nagrade Grada Rijeke za doprinos razvoju ekonomske teorije i prakse međunarodne špedicije. 

Na Ekonomskom  fakultetu u Rijeci proveo je kao nastavnik 35 godina. 


Osim samog autora o objavljenim djelima Ratka Zelenike govorit će:

izv. prof. dr. sc. Alen Host, dekan,

prof. dr. sc. Vidoje Vujić, recenzent,

dr. sc. Drago Pupavac, prof. v. s. i

Franjo Butorac, nakladnik. 


POZIVNICA


Molim vas da mi do ponedjeljka, 9. listopada (12 sati) potvrdite dolazak na mail diana.jezina@efri.hrEKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.