Akademski zec

akademskizecji-768x398.jpgZaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u nedjelju, 28. svibnja s početkom u 10:00 sati.


Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.


Ove godine utrka Akademski zec održat će se po četvrti put, ove godine na dvije staze  – PUŽ (7km) i ZEC (12-15km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.


Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 21. svibnja 2017., a detalje o prijavama i pravilima utrke možete saznati ovdje. Tri osobe koje nam pošalju najoriginalnije slike svoje pripreme za utrku na zaklada@uniri.hr do 19.05., biti će oslobođene startnineEKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.