JTI karijera!


Predstavnici tvrtke JTI Hrvatska gostovat će 19. listopada na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i tom prilikom  podijeliti će svoja iskustva sa studentima. 

Studenti koji će sudjelovati na predavanju dobit će priliku saznati najnovije spoznaje iz područja marketinga i HR-a, kao i ostvariti prve kontakte s potencijalnim poslodavcem, tvrtkom JTI Hrvatska. 


jtiimage.png

Cilj je predavanja educirati studente o suvremenim trendovima u području obrazovnog marketinga. Predavanje će se sastojati od dva dijela: 

  • Savjetovanje vezano uz karijeru za studente i diplomante od strane Voditeljice edukacija i treninga u tvrtki JTI
  • Predavanje o obrazovnom marketingu koje će održati Voditelji ključnih kupaca i prodaje

  

Savjetovanje o karijeri obuhvatit će sljedeće teme:

  • Razvoj i evolucija tradicionalnog načina rada 
  • Vještine potrebne za daljnji razvoj karijere 
  • Razvoj tehnika regrutiranja i selekcije u svrhu privlačenja talenata
  • Važnost cjeloživotnog učenja


Predavanje o obrazovnom marketingu bavit će se sljedećim temama:

  • Važnost dijeljenja znanja i zašto nas takav pristup diferencira u odnosu na druge
  • Izazovi u razvijanju brand awareness-a uzimajući u obzir perspektivu suradnika
  • Razvijanje marketinške poruke koja će generirati željeni odgovor
  • Marketing koji dodaje vrijednost: Studija slučaja JTI Key Account odjela


JT International Zagreb d.o.o član je Japan Tobacco International grupacije (JTI) sa sjedištem u Ženevi, Švicarska. Međunarodna smo i multikulturalna tvrtka koja zapošljava više od 26.000 ljudi u 364 ureda, s 25 tvornica, 8 centara za istraživanje i razvoj i 5 postrojenja za preradu duhana širom svijeta. Djelujemo u više od 120 zemalja i ostvarujemo multikulturalnu raznolikost s preko 100 nacionalnosti.

 

Naš mladi i motivirani tim u Hrvatskoj ima priliku raditi na dinamičnim i izazovnim projektima, uživati u multikulturalnoj različitosti i radu s kolegama iz cijelog svijeta, te ostvarivati profesionalni rast. Pažljivo ulažemo u HR procese, osobito u talent development. Budući da smo multinacionalna tvrtka, naši kolege imaju priliku planirati i razvijati svoju karijeru u različitim smjerovima, uključujući i razvoj u međunarodnom kontekstu. S obzirom na kvalitetu HR procesa, mi smo prva duhanska tvrtka u Hrvatskoj koja je prepoznata kao Poslodavac Partner i nositelj je CEP certifikata od 2012. godine.

Prijave se zaprimaju OVDJE 

Predavanje će biti održano 19.10.2017. s početkom u 13  sati u DVORANI 9 (Ivana Filipovića 4, Rijeka). Prijava na predavanje je obavezna radi ograničenog broja sudionika, i to najkasnije do ponedjeljka 16.10.

Molimo vas da dođete 15 minuta ranije radi evidencije i registracije sudionika. Također, pozivamo sve zainteresirane da se pošalju svoj životopis na jobs@jti.com te na mail  darija.skokic@selectio za SELECTIO bazu za sve buduće poslovne prilike.


 
EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI

Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama te studentima.