Dan otvorenih vrata EFRI 2022

Dan otvorenih vrata EFRI 2022

Još nisi siguran kojim smjerom nastaviti svoje školovanje?? Pridruži nam se na „Danima otvorenih vrata EFRI" za  srednjoškolce i saznaj kako može izgledati tvoja karijera u budućnosti!

Prošla godina za Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci bila je velika prekretnica – prateći najnovije trendove u svijet i osluškujući potrebe naših partnera iz gospodarstva  uvedeni su brojni novi kolegiji i revidirani svi postojeći! 

Što znači da svi naši brucoši studiraju po najnovijim programima!

Zahvaljujući suradnji s više od 220 partnera svi naši studenti za vrijeme studija imaju osiguranu stručnu praksu, a često kod istih poslodavaca  i nastave radni odnos nakon završetka Fakulteta!
 

PROGRAM

11.45 - 12.00

–             prijava i registracija sudionika 

12.00 – 12.20

–             ulazak i  razgledavanje Fakulteta, informatičkih kabineta, predavaonica

12.20 – 12.40

–             EFRI Alumni – kratka predavanja bivših studenata

12.40 – 12.55

–             zabavni kviz za srednjoškolce

13.00 – 14.00

–             druženje ispred fakulteta s profesorima, EFRI Buddyjima, EFRI Alumnijima

–             rješavanje orijentacijskog kviza

–             umrežavanje i druženje uz pizzuPridruži nam se u četvrtak,  28. travnja 2022. u 12 sati na EFRI-ju i upoznaj se s profesorima, asistentima i studentima. Poslušaj kratke priče naših bivših studenata i sudjeluj u timskom kvizu znanja! Kasnije te čeka cut pizze i zajedničko druženje!

 
Svoj dolazak obavezno prijavi OVDJE.

Preddiplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se