Dojmovi polaznika

Dojmovi polaznika


 
 

 
 
  
 
Dojmovi polaznika ciklusa studeni-prosinac 2016
 
Diana Ježina, Ekonomski fakultet u Rijeci, stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol 
 
"Pohađala sam različite tečajeve usavršavanja, ali ovo je prvi za kojeg mogu tvrditi da ima direktnu primjenu u mojem poslu. Pozitivno su me iznenadili predavači iz struke - osobe s bogatim iskustvom i radom u praksi koji su nas znali uvesti u tematiku i mogu sa sigurnošću ustvrditi da sam dobila kvalitetnu izobrazbu iz područja digitalnog marketinga. Tečaj preporučam svima koji se bave marketingom jer budućnost je digitalna."
 
 
 Nina Grgurić Čop, Ekonomski fakultet u Rijeci, asistentica

 
"Ovaj tečaj trebao bi upisati svatko tko želi konkurirati u budućnosti, bilo na domaćem ili stranom tržištu. Svidjelo se to nama ili ne, informacije sve češće do krajnjih korisnika dolaze upravo putem interneta i pametnih uređaja. Niz izvrsno koncipiranih, praktično i sadržajno upotpunjenih sati osposobljava potpunog laika (kakva sam i sama bila pri upisu) za korištenje najsuvremenijih alata online marketinga. Smanjenje troškova oglašavanja, precizno ciljanje korisnika i mogućnost da se istaknemo na tržištu koje vrvi konkurencijom najznačajnije su dobiti za naš poslovni subjekt. Hvala voditeljici i ostalim predavačima!"
 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na cjelozivotno@efri.hr ili na  051/ 355 182

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se