Kineski jezik - otvoreni su upisi u zimski semestar!

Kineski jezik -  otvoreni su upisi u zimski semestar!

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci  kreću novi početnički i napredni tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani  punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskom jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut koji je sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje


Predavači su izvorni govornici koji će kroz  70 školskih sati predavanja i  kroz otprilike 300 novih znakova uvesti Vas u osnove kineskoga jezika i kulture. Osim tečajeva jezika, Konfucijev institut  kroz cijelu godinu organizira programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun. 

Novi semestra započinje 15. listopada 2018. godine. Prijave su otvorene  do popunjena mjesta zaključno s 12. listopadom 2018. Predavanja će biti u popodnevnim terminima (od 16 sati).
 
Konfucijev je institut osnovan u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju. 
 

Prijaviti se možete na poveznici 
 
 
Kontakt
 

Diana Ježina,  mag. rel. publ., univ. spec. oec. 
stručna suradnica za protokol i odnose s javnošću
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci
telefon:     051   355   127 
e mail: diana.jezina@efri.hr
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se