ONLINE STUDIJ Poduzetništva

ONLINE STUDIJ Poduzetništva

Ekonomski fakultet u Rijeci prva je sveučilišna sastavnica u Hrvatskoj koja ima akreditiran preddiplomski i diplomski ONLINE studij iz područja poslovne ekonomije – smjer Poduzetništvo.
 
Online studij ušao je na velika vrata u svijet visokog obrazovanja – Ekonomski fakultet u Rijeci, nakon tri  uspješne generacije studenata diplomskog online studija, u akademskoj godini 2019./20. upisuje i prvu generaciju studenata preddiplomskog online studija Poduzetništva! 
 
Napredak tehnologije utjecao je na svaki aspekt ljudskog djelovanja – kroz komunikaciju, kupovinu, razmjenu informacija i iznad svega visoko obrazovanje koje je postalo dostupno i ONLINE za ambiciozne pojedince koji u životu angažirani istovremeno na više područja. 
 
 
ONLINE obrazovanje dinamičan je način studiranja koji omogućava ispunjavanje vlastitih ciljeva kroz bolju organizaciju aktivnosti te paralelno razvijanje karijere uz studij. 

ONLINE studij održava duh novog vremena - praktičan, dinamičan i u korak s novim tehnologijama koje garantiraju znanja i vještine koje su potrebne i tražene u današnjem poslovnom svijetu. 

ONLINE studij idealno rješenje za studente koji žive izvan Rijeke - bitno su smanjeni troškovi studiranja i ujedno rasterećen kućni budžet.


 
 
Prednosti upisa na online studij
  • Vlastiti tempo učenja - studenti prolaze kroz materijal za učenje onom brzinom i onoliko puta koliko žele 
  • Sudjelovanje u najkvalitetnijim programima  i predavanjima koje nudi EFRI iz vlastitog doma ili ureda
  • Odabir vlastitog načina učenja – aktivno ili pasivno učenje, različiti stupnjevi interakcije: "klasični” pisani materijal uz vođenje vlastitih bilješki, interaktivne simulacije, diskusija sa ostalim studentima  (e-mail, telekonferencije...), multimedijalni sadržaji
  • Praktičan rad s različitim tehnologijama – stječu se ne samo informacije o onome što se uči, nego i dodatna znanja i vještine o korištenju informatičkih tehnologija
  • Samostalno učenje -  usklađeno s obavezama studenata
  • Bez dodatnih troškova  studiranja u  drugom gradu
 
Od opreme potrebno je osobno računalo, pristup Internetu, slušalice i kamera. Ispiti se polažu „klasičnim" načinom na Fakultetu. 
 
Program preddiplomskog ONLINE studija možete potražiti OVDJE
 
Program diplomskog ONLINE studija možete potražiti OVDJE
 
Priručnik za studiranje na preddiplomskom i diplomskom ONLINE studiju možete potražiti OVDJEKalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se