Otvoren je Natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini

Otvoren je Natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2021. godini.
Cilj ovog Natječaja je potaknuti studentice i studente na provođenje većeg broja kulturno umjetničkih aktivnosti na njihovim matičnim sastavnicama te javnim prostorima uopće.

Ovogodišnjim se Natječajem posebno potiče prijava projekata na sveučilišnom Kampusu te projekata koji bi predstavljali nadgradnju ostavštine Susjedstva Kampus proizašlog iz programa 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, kao jedinstvenog primjera suvremene sveučilišne kampus-kulture. Natječajem se potiče i prijava projekata koji rezultiraju oslikavanjem murala (posebice betonskih površina unutar fakulteta, u suradnji s  ovlaštenim korisnicima tih prostora), izložbe na vanjskim izložbenim panelima, kao i glazbena događanja na Kampusu/pop-up koncerti na otvorenom (DJ-ing, svirke uživo, uz šetnicu panela, u dvorištu ili u ulazu u nekoj od sastavnica).

Natječaj je namijenjen financiranju kulturno umjetničke produkcije od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.
Razdoblje podnošenja prijava završava 24. siječnja 2021. godine (23:59)
Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Prijave se vrše elektroničkim putem preko online aplikacije kojoj se može pristupiti na www.natjecaj.skc.uniri.hr. Nakon registracije (s korisničkim imenom i lozinkom po vlastitom izboru) prijavljujete projekt ispunjavanjem različitih kategorija prijavnog obrasca.

Povjerenstvo za vrednovanje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti Sveučilišta u Rijeci pri evaluaciji će se voditi načelnom vrijednošću od maksimalnih 15.000,00 kuna po pojedinačnom projektu.
 
NATJEČAJ I UPUTE

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više