Program za razvoj poduzetničkih vještina

Program za razvoj poduzetničkih vještina

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira program za razvoj poduzetničkih vještina kod redovnih EFRI studenata.
 
 
Cilj ovog edukativnog programa je razviti kod studenata vještine i znanja koja će im u budućnosti pomoći u razvoju vlastite ideje, ali i u procesu zapošljavanja. 
 
Program se održava od 25. do 27. studenog 2020., a prema sljedećem rasporedu:
 
SRIJEDA (25.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Od ideje do biznisa
 
ČETVRTAK (26.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Komunikacijske i pregovaračke vještine
 
PETAK (27.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Učinkovitom organizacijom do željenih rezultata
 
  

Program će se u potpunosi održati u online obliku, putem aplikacije Zoom te je besplatan za sve sudionike.

 

VAŽNO: set radionica u sklopu programa čine jednu cjelinu te svi student koji odslušaju minimalno 80% sadržaja, dobivaju potvrdu o pohađanju programa.

 

Broj sudinika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 23. studenog ili do popunjenja mjesta putem online obrasca dostupnog OVDJE. U slučaju većeg broja prijava, pravo prednosti sudjelovanja imaju studenti koji nisu sudjelovali u "Programu za razvoj digitalnih vještina" te se kreira lista čekanja.

 

 

O predavaču
Dario Zorić - direktor Riječke razvojne agencije PORIN, dugogodišnji partner, mentor i alumnij Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
 
Nakon studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, edukacija i konferencija na tri kontinenta. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin te je poslovni savjetnik i trener iz područja leadershipa, managementa, komunikacije, poslovnog i osobnog razvoja.
 

 

Jeste li znali?

Poduzetničke vještine su, pored komunikacijskih i digitalnih vještina te vještina kritičkog promišljanja, kreativnosti, mogućnosti brzog donošenja odluka i rješavanja problema, prema Europskom vijeću (Ključne kompetencije za cjeloživotno učenje – Europski referentni okvir) ključne vještine budućnosti i stoga je nužno svakodnevno raditi na njihovom usavršavanju.

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se