Radionice za studente “Kako održati uspješnu prezentaciju i potaknuti publiku na akciju?”

Radionice za studente “Kako održati uspješnu prezentaciju i potaknuti publiku na akciju?”

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira dvije radionice na temu: "Kako održati uspješnu prezentaciju i potaknuti publiku na akciju?”

 

Obzirom da su prethodno najavljene radionice u siječnju odgođene, novi termini su 16. i 18. ožujak 2022. Prva radionica održati će se 16. ožujka 2022. u trajanju od 16 do 20 sati putem Zoom platforme. Druga radionica pod nazivom "Kako održati uspješnu prezentaciju i potaknuti publiku na akciju? – praktični dio”, održati će se u petak, 18. ožujka 2022. u dvorani Aneks u trajanju od 16 do 20 sati. Broj mjesta je ograničen te se prijave odobravaju redom zaprimanja. Prijaviti se možete OVDJE.

 

O RADIONICI:

  • Što je uopće uspješna prezentacija i od kojih se dijelova sastoji
  • Kako biti uvjerljiv i samopouzdan tijekom javnog nastupa
  • Neverbalna komunikacija – kako govorom tijela učinkovito prenijeti poruku
  • Korištenje glasa u javnom izlaganju
  • Na koji način prilagoditi sadržaj prezentacije očekivanjima publike
  • Kako dugoročno pobijediti strah od javnog nastupa

O PREDAVAČU:

 

Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o.

 

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Studij psihologije završio je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše obavlja poslove iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

 

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

 

Stalni je kolumnist InStore magazina, Poslovnog FM radija, Poslovnog savjetnika, portala Amazonke i časopisa Ja Trgovac. Autor je knjige Kako preživjeti u suvremenoj džungli (2020.).

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više