Studentski zbor EFRI - PONAVLJANJE IZBORA

Studentski zbor EFRI - PONAVLJANJE IZBORA

Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci predstavničko je tijelo studenata koje, sukladno izglasanom i donesenom Statutu, zastupa interese i prava svojih kolega, prije svega pred Fakultetskim vijećem, a predsjednik Studentskog zbora također zastupa iste interese u Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci.


Plan i program djelovanja  Studentskog zbora temelji se na pravovremenom informiranju studenata, zaštiti osnovnih studentskih prava, organizaciji studentskih aktivnosti, kao i promicanju  aktivnosti i suradnje s drugim studentskim organizacijama i tijelima na fakultetu, poput Centra za karijere, AIESEC-a i EFRI sporta.


Studentski zbor organizira i sudjeluje u nizu projekata na fakultetu, poput FocusON konferencije, Bala Ekonomista, Ekonomistike, Brucošijade, Vodiča za brucoše, RIBROO kampa za brucoše te mnogih drugih predavanja i ostalih edukativnih sadržaja.
 


 
  18. srpnja 2018. godine

 
 
Odluka o ponavljanju izbora za izbor studentskih predstavnika 
 


Na prijedlog izbornog povjerenstva Sveučilišta u Rijeci kao datum ponavljanja izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta i studentske zborove sastavnica Sveučilišta određuje se srijeda, 19. rujna 018. godine u trajanju 8-20 sati. 
 
ODLUKA
 

 

 6. lipnja 2018. godine
 
 Rezultati izbora predstavnika Studentskog zbora na razini Sastavnice i na razini Sveučilišta u Rijeci
 

 

 
25. svibnja 2018. godine


Studentski izbori 2018 - KONAČNA LISTA KANDIDATA


 
23. svibnja 2018. godine

Studentski izbori 2018 - LISTA KANDIDATA
 


 
 16. svibnja 2018. godine

Studentski izbori 2018


 Odluka o raspisivanju studentskih izbora 2018
 
  Odluka o imenovanju izbornog povjerenstva za provedbu studentskih izbora

 Pravilnik o provedbi izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci

  Odluka o izbornim jedinicama za izbor studenata u Studentski zbor Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

   IP 2018 - Naputak biračkim odborim
 
   IP 2018 - Naputak o kandidaturi
 
   IP 2018 - Naputak o promatračima
Kandidature se podnose poštom ili osobnom dostavom na adresu: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (dekanat), Ulica Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka, s naznakom „Izbornom povjerenstvu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci"
 
Potvrde iz članka 11. Pravilnika o provedbi izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci mogu se podignuti u Referadi  za preddiplomske i diplomske studije i Referadi  za poslijediplomske studije u uredovno vrijeme.
 
Kandidature se podnose zaključno s 21. svibnjem 2018. godine. 
 

 07. svibnja 2018. godine
 
 
Otvoren je Natječaj za izbor studentskih predstavnika u Studentske zborove UNIRI i EFRI
 
 
Izbori za odabir studentskih predstavnika u studentske zborove održat će se u utorak, 5. lipnja 2018. godine od 8 do 20 sati na biračkim mjestima sastavnica.
Odluku o raspisivanju studentskih izbora možete pročitati OVDJE
 
Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se