Upis u PRVU GODINU DIPLOMSKIH studija u ak. god. 2018./19.

Tekst natječaja dostupan je na POVEZNICI 

 

 

1. UVJETI ZA UPIS NA STUDIJ

Za upis na studije Ekonomskog fakulteta u Rijeci mogu se prijaviti kandidati:

 • sa svjedodžbom/diplomom sveučilišnog prvostupnika ekonomije ili poslovne ekonomije
 • s potvrdom o završenom Programu za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomski sveučilišni studij Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Razlikovni program)
 • s dopunskom ispravom o završetku studija 
 

2. PRIJAVE ZA RAZREDBENI POSTUPAK

Prijave za razredbeni postupak primat će se od 5. do 17. rujna 2018. od 11.00 do 15.00 sati. Prijave moraju biti dostavljene osobno do navedenog roka. Kandidati prilažu dokumente navedene u Informacijama o razredbenom postupku i upisu studenata u I. godinu diplomskog studija akademske 2018./2019. godine objavljenim na www.efri.uniri.hr.

 

3. RAZREDBENI POSTUPAK

Razredbeni postupak obuhvaća vrednovanje uspjeha postignutog na preddiplomskom sveučilišnom studiju, odnosno Razlikovnom programu:

 • prosječna ocjena računana na tri decimalna mjesta
 • ako više kandidata ostvari jednak prosjek ocjena onda će se prednost dati onom kandidatu koji je postigao veću zbirnu ocjenu iz predmeta: Mikroekonomija i Makroekonomija. Razredbeni prag određen je upisnom kvotom.

 Rezultati razredbenog postupka bit će objavljeni 19. rujna 2018. u 15.00 sati na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Fakulteta www.efri.uniri.hr.

 

4. UPISI

Upisi nakon I. razredbenog postupka održat će se 20., 21. i 24. rujna 2018., prema objavljenom rasporedu. Nakon objave rang-liste raspored upisa bit će objavljen na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Ekonomskog fakulteta www.efri.uniri.hr.

Dokumenti za upis

 • matični list (podiže se na šalteru informacija Fakulteta)
 • potvrda o prebivalištu (za redovite studente koji dolaze izvan PGŽ)
 • fotografija veličine 4 x 6
 • uplatnica kojom se potvrđuje uplata troškova upisa (za redovite i izvanredne studente) i školarina (za redovite studente smjera Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku i za izvanredne studente)

 

Troškovi upisa na studij

 

 Svrha uplate
  Iznos
 UPISNINA + osiguranje (uplaćuju svi redoviti i izvanredni studenti)
  350,00 kn
 ŠKOLARINA za izvanredan studij 
 5.500,00 kn
 ŠKOLARINA za studij „Međunarodno poslovanje" na engleskom jeziku 
 8.000,00 kn
  
PODACI ZA UPLATU:
Ekonomski fakultet u Rijeci, Ulica Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka
IBAN: HR8623600001101586015 (Zagrebačka banka d.d. Zagreb)
Poziv na broj: OIB pristupnika
 

 

INFORMACIJE O PRIJAVAMA ZA RAZREDBENI POSTUPAK ZA UPIS NA DIPLOMSKI STUDIJ 2018./2019. godine


Prijave za razredbeni postupak primat će se od 5. do 17. rujna 2018. od 11:00 do 15:00 sati u čitaonici Fakulteta (prizemlje). 


Dokumenti potrebni za prijavu za razredbeni postupak su:
 • Dopunska isprava o završenom sveučilišnom preddiplomskom studiju,
Ili 
 • Potvrda o završenom Programu za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomski sveučilišni studij Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Razlikovni program Ekonomskog fakulteta u Rijeci).


Obrazac potreban za prijavu:
 • Prijavni list koji se preuzima na Fakultetu (čitaonica).


Prijavni list popunjavaju svi kandidati, a kandidati prijave moraju dostaviti osobno.
Nakon što se zatvore prijave za razredbeni postupak za upis na diplomski studij (17. rujna u 15:00 sati), rezultati razredbenog postupka bit će objavljeni  19. rujna  2018. u 15:00 sati na mrežnoj stranici Fakulteta www.efri.uniri.hr gdje će biti navedene sve informacije o upisu.Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se