Upitnik o zadovoljstvu studenata online nastavom na Sveučilištu u Rijeci tijekom pandemijske situacije

Upitnik o zadovoljstvu studenata online nastavom na Sveučilištu u Rijeci tijekom pandemijske situacije


Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete Sveučilišta u Rijeci izradio je upitnik o iskustvu u održavanju nastave u online okruženju tijekom pandemijske situacije u kojoj je obustavljena izravna kontaktna nastava.

U cilju praćenja kvalitete nastave u ovim izvanrednim okolnostima iznimno  je važno mišljenje svih studenata temeljem kojega će se provoditi unaprjeđenje ovakvih oblika nastave u budućnosti.

Vaši odgovori na pitanja u ovoj anketi strogo su povjerljivi i anonimni. Anonimnost odgovora (nemogućnost povezivanja odgovora s ispitanikom) osigurana je u svim fazama provođenja ispitivanja, kako tijekom prikupljanja podataka tako i tijekom obrade podataka i analize rezultata.  Podaci prikupljeni putem ove ankete koristit će se isključivo za analizu i interpretaciju rezultata istraživanja.

 
Istraživanju možete pristupiti OVDJE
 
Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se