„Digitalna garaža – Google AdWords“

„Digitalna garaža – Google AdWords“

Od ove jeseni,  u suradnji Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Hrvatske udruge poslodavaca s Google Hrvatska , provodi se program Digitalna garaža koji uključuje niz besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama potičemo razvoj digitalnih vještina te osnaživanje trenutne i buduće radnu snagu zemlje, a malim i srednjim tvrtkama pomažemo ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 

O TEMI GOOGLE ADWORDS:

 

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći.

 

- Oglašavajte lokalno ili globalno.

- Oglasima ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

- Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku.

- Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

- Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

 


•           Mali trikovi Ads oglašavanja.

-           Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?

•           Ciljanje relevantne publike.

-           Što su dugorepe ključne riječi?

•           Tražilice, web stranice i YouTube.

-           Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?

•           Mjerljivost i optimizacija kampanja.

-           Što je konverzija? Kako povećati ROI?

 

 

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica tijekom koje ćete imati prilike čuti detaljno o svim prednostima koje pruža Google AdWords alat.

 

Seminar će održati Bruno Glavan, vlasnik i direktor digitalne agencije Nivago s više od 17 godina iskustva u programiranju i internet marketingu,a česti je gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Rijeci koji iza sebe ima više od 100 gostujućih predavanja na edukacijama za poduzetnike.

 

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane putem online obrasca: http://skr.rs/oEa
 
Radionica će se održati 11. prosinca 2018., u trajanju od 13:00 do 16:00 sati u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Ul. Ivana Filipovića 4).
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više