1.EFRI adventska utrka – rezultati utrke

1.EFRI adventska utrka –  rezultati utrke

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 1. EFRI adventsku trail utrku dugačku 5 km koja će se održati 15.12.2018. u Gradu Kastvu na Crekvini.
 
 
 
REZULTATI UTRKE - FINALNA LISTA
 
 

 


EFRijevci i prijatelji EFRIja trčat će (ili šetati) za 40 mališana, štićenika udruge CeKeDe koji su slabijeg imovinskog stanja te nerijetko nažalost i socijalno isključeni iz našeg društva.
 
SUORGANIZATORI: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Studentski zbor EFRI, EFRI sport i Grad Kastav. 
 
DONATORI Blue Gym, Jump in with Ivona, Iločki podrumi, Dobro (Žito Osijek), EFRI kantina, Udruga Vinara Belica Kastav; Caffe Fiume. 
 
MEDIJSKI POKROVITELJ –La voce del popolo 
 


Prema najnovijim podatcima UNICEFovog istraživanja jedini dnevni topli obrok kod više od 20 tisuća djece u Hrvatskoj je obrok iz pučke kuhinje. Više od 20 tisuća djece u Hrvatskoj nema odgovarajuću obuću, a svako peto dijete živi ispod praga siromaštva. Roditelji te djece ne mogu osigurati nikakve izvanškolske aktivnosti te im nisu im dostupne usluge poput logopeda i sl. Većini socijalno isključene djece nitko nikada nije pročitao priču prije spavanja.


Upravo udruga CEKADE,
za koju je ova akcija organizirana, bavi se socijalnom inkluzijom djece korisnika Socijalne samoposluge  te organizacijom i vođenjem sustava doniranja hrane u Hrvatskoj kao i smanjenjem prekomjerenog bacanje hrane.


Utrka je otvorena za sve koji žele podržati ovu akciju, a dobrovoljni prilog će se moći dati prilikom preuzeća startnog broja na dan utrke.   


Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže u akciji, kroz trčanje ili laganu šetnju kroz kastavsku šumu i na taj način podrže rad udruge CeKaDE u njihovom socijalnom djelovanju. 

Za najbrža tri sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji
, koji istrče cijelu rutu, osigurane su i vrijedne nagrade. Za sve sudionike bit će organizirana okrjepa po završetku utrke. 
Utrku su podržali Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Studentski zbor EFRI, EFRI sport te Grad Kastav. 

 
Obavezne su prijave putem OBRASCA 
 
 
Program utrke

10.00 h podjela startnih brojeva 
10.30 h vođeno zagrijavanje
11.00 h start na Crekvini
12.30 h proglašenje i druženje




Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više