Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sklopu Kolegija integrirane marketinške komunikacije sudjelovali su u realizaciji projekta Ispeci pa baki reci, pripremajući jela bez glutena. Fakultet ima izvrsnu suradnju s brojnim poduzetnicima koji prenoseći svoja iskustva studentima pružaju realniju sliku tržišta.