ALUMNI UNIRI webinar "Quality assured higher education - is it really so?"

ALUMNI UNIRI webinar

Povodom obilježavanja Europske godine mladih, ALUMNI UNIRI Vas poziva da se pridružite 1. webinaru u nizu naslova "Quality assured higher education - is it really so?", koji će se održati u četvrtak, 17. ožujka 2022. godine s početkom u 17,00 sati.

 

Ovaj webinar je prvi u seriji webinara organiziranih u sklopu ALUMNI UNIRI mreže kako bi se neke od popularnih tema u visokom obrazovanju povezale s iskustvima relevantnih stručnjaka kako u akademskoj, tako i izvan akademske zajednice. Ovom serijom webinara Sveučilište u Rijeci obilježava Europsku godinu mladih 2022.


Kako se provodi osiguranje kvalitete na Sveučilištu u Rijeci objasnit će nam prorektorica za studije, studente i osiguranje kvalitete, prof. dr. sc. Marta Žuvić.

Studentska stručnjakinja za osiguranje kvalitete, Liv Teresa Muth, sa Sveučilišta u Gentu (i bivša članica Upravnog odbora Europskog studentskog zbora za osiguranje kvalitete) predstavit će kako studenti i mladi stručnjaci mogu doprinijeti izgradnji kulture kvalitete.

 

Više detalja o webinaru i načinu prijave OVDJE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više