Belgrade Business International Case Competition - odgođeno

Belgrade Business International Case Competition - odgođeno

Belgrade Business International Case Competition je svjetsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva za studente preddiplomskog studija koji se po osmi put održava u Beogradu. Okuplja 20 Sveučilišta i poslovnih škola s različitih kontinenata s ciljem rješavanja 3 poslovna problema kroz zanimljiv pristup. BBICC će se održati od 29. ožujka do 04. travnja 2020. te pružiti studentima jedinstvenu priliku za stjecanje iskustva u međunarodnom poslovnom okruženju.

Ekonomski fakultet u Rijeci je već treću godinu za redom omogućio četvorici studenata International business (IB) preddiplomskog studija sudjelovanje u natjecanju.

Službene prijave otvorene su od 04.03.2020. do 11.03.2020. te se svi zainteresirani redoviti studenti International business (IB) preddiplomskog studija pozivaju na prijavu s ciljem formiranja tima za ovogodišnje izdanje natjecanja.


Potrebni dokumenti za prijavu su motivacijsko pismo, životopis te dokaze o eventualnim prethodnim sudjelovanjima na natjecanjima u rješavanju poslovnih slučajeva. Od studenata koji se prijavljuju očekuje se aktivno vladanje engleskim jezikom (pisano i govor) s obzirom da je govorni jezik natjecanja engleski.

 
Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenim stranicama: http://bbicc.org/

Prijave s popratnom dokumentacijom molimo vas da šaljete na: jasmina.dlacic@efri.hr 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više