Besplatne ONLINE radionice o Crowdfundingu

Besplatne ONLINE radionice o Crowdfundingu

Besplatne online radionice o Crowdfundingu, popularnom načinu grupnog financiranja putem kojeg se u godinu dana diljem svijeta uspije prikupiti više od 30 milijardi dolara, održat će se na Zoom platformi u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.


Crowdfunding kampanje alternativni su mehanizmi financiranja koji omogućuju poduzećima, javnom sektoru, udrugama i startupovima da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja.


Online radionica pod nazivom "Crowdfunding i plava ekonomija – što je grupno financiranje i kako se koristi u BLUE sektoru" održat će se u 3 različita termina (mogućnost prijave samo na jednu):

1. Četvrtak, 25.6. od 15 do 16.30
2. Petak, 26.6. 11.30 do 13 sati

3. Utorak, 30.6. od 11.30 do 13 sati


Broj sudionika je ograničen - svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice
https://forms.gle/mHooapcJ5sjMUkCg9


Tjedan dana prije predavanja bit će dostavljena svima pozivnica za praćenje predavanja.

PREDAVAČICA
Anita Pribanić
, mag. stud. eur., diplomirala je na interdisciplinarnom studiju Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu, a kao suradnica na EU projektima u Step Ri radi na projektima iz područja društvenih i ekonomskih inovacija. Pomaže mladim poduzetnicima u pokretanju poslovanja te vodi edukacije i radionice na temu alternativnih izvora financiranja i generiranja ideja.


Predavanja su organizirana okviru projekta Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING) financiranoga od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF). 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više