British Council na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

 British Council  na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Prezentacije organizacije British Councila na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održat će se u srijedu, 10. travnja 2019. godine u 13.30 u dvorani Aneks. 

British Council je međunarodna organizacija Ujedinjenog Kraljevstva za kulturne veze i obrazovne mogućnosti. U Hrvatskoj djelujemo više od 70 godina i uspješno surađujemo s obrazovnim ustanovama na svim razinama. Naš odjel za ispite već gotovo trideset godina provodi međunarodne ispite iz engleskog jezika Sveučilišta u Cambridgeu, koje priznaju sveučilišta i poslodavci u Hrvatskoj i širom svijeta.

Naime sveučilišnim studentima je dokaz poznavanja engleskog jezika potreban za sudjelovanje na međunarodnih mobilnosti u sklopu programa Erasmus + (razina B1 za obavljanje stručne prakse, a B2 za provođenje razdoblja studija u inozemstvu), a za nastavak studija u inozemstvu na engleskom jeziku najčešće je potrebno dokazati poznavanje jezika na razini C1. 

Uz ispite općeg engleskog jezika, administriramo i Cambridge English Qualifications for Business. Radi se o tri ispita na razinama B1, B2 i C1; pripremom za njih studenti razvijaju jezične vještine potrebne za komunikaciju u internacionalnom poslovnom okruženju, a stečene diplome dokazuju potencijalnim poslodavcima traženo znanje engleskog jezika.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više