Coursera licence za EFRI studente

Coursera licence za EFRI studente

Studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci imaju priliku pristupiti Courseri, vodećoj platformi za online učenje. U razdoblju od 01.01. – 30.04.2023.  zainteresiranim studentima bit će omogućeno korištenje coursera licence za pristup tečajevima, specijalizacijama i profesionalnim certifikacijskim programima koje se nalaze na stranici COURSERA UNIRI https://uniri.hr/o-sveucilistu/coursera/ u rubrici  „Dodatne pogodnosti za izvrsne". 

Broj prijava je ograničen, a svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na mail karijere@efri.hr najkasnije do 23. siječnja u 12 sati (Ime i prezime, JMBAG, smjer i godina studija, kontakt)

Napomena: pozivnicu, kao i prijavu na coursera portal možete učiniti isključivo preko student.uniri.hr mail adrese. Prije prijave zainteresiranosti potrebno je zatražiti od  voditelja Referade za preddiplomske i diplomske studije na mail vladimir.trninic@efri.hr kako  studentsku adresu elektroničke pošte. Molimo da se prijave samo oni studenti koji su sigurni da će položiti minimalno jedan certifikat. 

Više informacija potražite na: https://uniri.hr/o-sveucilistu/coursera/

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više